Свет

Скандал во Бугарија: Кирил Петков снимен како ја фаќа за задникот шефицата на Кабинетот, сопруга на негов пријател и сопартиец

Advertisementsadsense Додека се тресе премиерското столче на бугарскиот премиер Кирил Петков, се тресе и бугарската јавност од аферата пласирана денеска, а во која главни ликови се токму петков и неговата…

Македонија

Естрада

Мајка му почина додека тој беше на Евровизија во Грција, бараше утеха во песните!

Advertisementsadsense Ламбе е роден во Битола, а детството и раната младост ги поминал во Љубојно, мало место на околу 2 километри од Преспанското Езеро. Живеел заедно со родителите, мајка му…