Апасиев: Јас сум многу педантен човек, а единствено нешто што ме смирува е кога гледам како рибите пливаат во аквариумот.

Advertisements
adsense

Лидерот на Левица Димитар Апасиев е гостин во шоуто на Лазаров, каде се возеа по улиците на Скопје додека Апасиев зборуваше за неговиот живот, стил, политика, Шарената револуција и проблемот што го има со Васко Ефтов.

Апасиев исто така откри дека сака да медитира, а единствено нешто што го опушало било гледање во аквариумските риби во неговиот дом.

Advertisements
adsense

Лидерот на Левица вели дека сака домашни животни но не сака да ги чува во неговиот дом бидеќи оставаат многу влакна а тој како човек е принципиелен и педантен.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.