Димитар Апасиев: „Бев присутен на породувањето на жена ми – цел побледев, позеленев, не знам ни каков сум бил…

Advertisements
adsense

Многумина после ова искрено интервју со Димитар Апасиев дојдоа до заклучок дека лидерот на Левица не е лош човек како што сакаат многумина да ни го престават.

Апасиев во во неговото последно интервју откри детали за расправиите во Собрание и колку тоа е ‘навистина така како што го гледаме’, зборуваше за неговите животни авантури, кажа многу мудрости, поради што ова интервју навистина заслужува внимание.

Advertisements
adsense

Во продолжение погледнете го видеото:

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.