Ова го има само во Македонија: Матуранти со зурли и тапани го блокираа сообраќајот во центарот на Скопје- Полицијата едвај пристигна.

Advertisements
adsense

Матуранти со зурли и тапани вечерва го блокираа сообраќајот на булеварот kон трговскиот центар „Рамстор“, објави порталот „Newz24live“.

Полицијата доцна пристигнала да го регулира сообраќајот и прославата на матурантите. Полицајците не можеле да се пробијат по „Јужен булевар“, па кружеле и пристигнале од другата страна.

Advertisements
adsense

Целата ситуација предизвикала нервоза кај возачите, кои морале да чекаат матурантите да завршат со прославата и огнометот и да се отвори еднонасочната улица.

УРНЕБЕСhttps://www.facebook.com/4news.mk/videos/774881293510744
Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.