Апасиев: Се бараат тројца јунаци како мене за Талат да одговара кривично, и да се започне постапка за интерпелација.

Advertisements
adsense

Со заклучувањето на пратениците во пленарната сала на Собранието, Талат не само што стори кривично дело, туку и целосно го изгуби кредибилитетот да го води парламентот! Од вкупно 120 пратеници, треба пет – за да почне постапката за интерпелација.

Advertisements
adsense

Двајцата пратеници на Левица стојат на располагање. Се бараат уште тројца јунаци и да почне процесот- Напиша Апасиев на фејзбук.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.