Tри дена го нема 12-годишниот Ислаил Алији од Гостивар.

Advertisements
adsense

Исчезнат е Ислаил Алији од Гостивар, има 12 години, јавува Сител. Исчезнат е веќе 3 дена, на себе носи сина маица, црни тренерки и црни патики.

Advertisements
adsense

Се молат сите кои имаат било каква информација во врска со детето да се јават на следниот број 077 840 992.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.