Сељачино еве ти 20 денари да паркираш како човек- Револтиран Скопјанец му оддржа лекција на несовесен шофер.

Advertisements
adsense

Револтиран скопјанец му остави порака, но и пари на возач паркиран во Скопје, очигледно на погрешно место. 

Advertisements
adsense

„Сељачино Еве ти 20 денари за паркинг“ гласеше пораката до оставените пари. 

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.