Емотивно Видео: После 5 години робија Горан Ангелов Ќосето излезе на прва дозволена средба со семејството.

Advertisements
adsense

Горан Ангелов – Ќосето, неправедно осуден на 15 години затвор, после 5 години робија излезе на прва дозволена средба со семејството.
Изборот на маицата која ја носи, баш на ваков емотивен ден, на оваа прва средба со своите најблиски, не се опишува со зборови…
Една слика – илјада зборови.
ЕДНА ПОГРЕШНА ОСУДА – ИЛЈАДА ТОВАРИ…

Advertisements
adsense

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.