Силно невреме со пороен Град беснееше 15 минути во Охрид- Штетите ќе бидат огромни.

Advertisements
adsense

Силно невреме со врнежи од Град ја зафати општина Охрид околу 15 часот.Врнежите од град беа со долг интензитет од 15 минути,кој ги побелеа улиците во Охрид.Последиците од невремето по овошките и другите земјоделски култури ќе бидат огромни.

Advertisements
adsense

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.