Маслото за 7, лебот за 2 денари?! – Ново поскапување на храната од среда !!

Advertisements
adsense

Во среда завршува рокот на дел од антикризните мерки по што се очекува дополнително поскапување на основните прехранбени производи.

Advertisements
adsense

Според информациите на Сител, се очекува маслото за јадење на поскапи за 7 денари, а лебот за дополнителни 2 денари. Млекото би било поскапи за најмалку 3 денари, додека табла јајца и килограм ориз би добиле повисока цена за 5 денари.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.