Владата не ги продолжи мерките, ќе поскапат заштитените прехранбени производи и горивата.

Advertisements
adsense

Лебот, млекото и зејтинот ќе поскапуваат од утре –откако владата не ги продолжи мерките за ограничување на цени за основни прехранбени продукти. На горивата ќе се врати регуларниот данок и акциза- бензини ќе скокнат и до 10 денари за литро.

Advertisements
adsense
Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.