Апасиев: 200 евра на Грујо беа повредни од овие 500 евра на Таче.

Advertisements
adsense

Македонија се соочува со уште една тешка инфлација.

Граѓаните со минималната плата не можат да ги платат сметките а камо ли да го прехранат своето семејство. Од денес литар гориво се продава 100 денари а лебот се продава по цена од 50 денари, а работничклата класа сеуште црнчи за 600 денари дневница кој од тие пари плаќаат и храна и превоз.

Advertisements
adsense

После овие ценовни шокови не можеше ни овој пат да премолчи лидерот на Лецица Димитар Апасиев-Без да ја спомне вистината..

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.