Само до 8:30 утрово издадени над 1100 кутии Диазепам

Advertisements
adsense

Се рушат сите рекорди на издавање на таблети Диазепам уште рано наутро.

Овој факт го потврдува денешната статистика од системот „Мој термин“. Имено, во денешната табела на издадени лекови, може да се забележи дека само до 8.30 часот веќе се издадени 1155 кутии Диазепам.

Advertisements
adsense

Оваа статистика е објавена од матичен лекар, согласно податоците на системот „Мој термин“.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.