Апасиев: Општина Сарај не наплаќа даноци, пошто да плаќаш даноци у Северџанистан е ептен “каурски”.

Advertisements
adsense

Општина Сарај не наплаќа даноци, пошто да плаќаш даноци у Северџанистан е ептен “каурски”.

Оттука, Општина Сарај нема пари за градинки.

Оттука, сите деца од Општина Сарај идат у Општина Карпош.

Оттука, децата од Општина Карпош немаат кај да идат.

Оттука, Советот на Општина Карпош носи одлука да си ги заштити децата од Карпош и, нормално, им дава приоритет при упис.

Оттука, овие од ДУИ се жалат кај “Омбудсманот” (кој btw е нивниот неуспешен шпицен кандидат за премиер на прошлите избори).

Advertisements
adsense

Оттука, “Омбудсманов” као нешо вика не е у реду вака.

Оттука, се набацуе и сороспискиот хор од Хелсиншки, со иста “аргументација”.

Оттука, идете бре сите у три лепе п.м.!

Наравоучение: Карпошани – со вас сме и да не им попуштате ни сантим на силеџиите од ДУИ и СОРОС.

Пишува Апасиев на социјалните мрежи.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.