Саше Политико му заблагодари на Ахмети: Без ДУИ бродот на Македонија ќе скршнеше кон Москва!

Advertisements
adsense

Многу ми е важно за кого Албанците гласаат на избори и тие гласаат за ДУИ. Очигледно дека тие во ДУИ гледаат партија што работи за нивните интереси и за интересите на државата, вели Саше Политико.

Од ДУИ ни испратија видео, во кое „креатори на јавното мислење“ зборуваат за 20-годишното постоење и политичко делување на ДУИ.

Advertisements
adsense

За Саше Политико, „бродот“ на Македонија одмана ќе скршнел кон Москва, доколку не била партијата на Али Ахмети, цврсто да го одржува курсот кон Вашингтон и кон Брисел.

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.