Битиќи: На сите нас не чека тешка зима…

Ние мораме да бидеме внимателни, сите мерки кои се преземаат треба да бидат адекватни и возможни…

Вселенскиот патријарх Вартоломеј на архиепископот Стефан му подари комплет архиепископски панагии

Овој дар се смета за уште едно признание на големото архиепископско достоинство на архиепископот Стефан и…