После цели два месеци ВМРО-ДПМНЕ избра нов претседател во ДЕБРЦА, на местото од Сашо доаѓа неговиот братучед Златко Силјаноски..

Advertisements
adsense

После цели 2 месеци дилеми во Општина Дебрца конечно е избран новиот претседател на Вмро Дпмне.

Досегашниот претседател Сашо верувале или не, е заменет со неговиот братучед Златко Силјаноски ?! Дали се работи за фамилијарна игра?!!! Прашуваат анонимно членовите на ВМРО-ДПМНЕ??!

Advertisements
adsense

Но дали е фамилијарна игра или не е, најдобро ќе покаже времето и гласачите на ВМРО-ДПМНЕ пишуваат анонимните членови (симпатизери) до нашата редакција…..

Advertisements
adsense

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.