Американскиот претседател Џо Бајден падна од велосипед. (Видео)

Американскиот претседател Џо Бајден (79) падна од велосипед во обид да се симне од него. Незгодата…

Градоначалникот Пецаков тргна за Скопје: Време е за промени, доста беше од превисоки цени и инфлации !!!

Македонија е потоната во сиромаштија, беда, високи цени на основните прехранбени производи, најскапи горива во регионот,…