Oткако британската војска истепа полицаец во Неготино, сега четворица млади Британци украле автомобил од таксит во Скопје…

Четворица млади Британци биле уапсени откаkо му го украле „Голфот“ на таkсист од Скопје, по што…

Србин презадоволен од Албанците во Тетово: Останав дефект со возилото, од 10 возила што застанаа за помош, 9 беа Албанци.

Никола Петровиќ, Србин од Ниш, при посеттата на Македонија му се дупнало гума на неговото возило…