Мајка му почина додека тој беше на Евровизија во Грција, бараше утеха во песните!

Ламбе е роден во Битола, а детството и раната младост ги поминал во Љубојно, мало место…

Фолк пејачот испровоциран од младината што слуша кафанска музика на полуматура

Фолк пејачот Благоја Грујовски се присети на својата полуматура, инспириран од матурските забави овие денови кои…