Уште еден успех за славење: Двајца планинари од Кавадарци и еден од Неготино, денеска го искачија врвот Брајтхорн Зермат на швајцарските Алпи.

Уште еднаш светот ќе слушне за Македониј благодарение на Двајца планинари од Кавадарци и еден од…

Oткако британската војска истепа полицаец во Неготино, сега четворица млади Британци украле автомобил од таксит во Скопје…

Четворица млади Британци биле уапсени откаkо му го украле „Голфот“ на таkсист од Скопје, по што…

Србин презадоволен од Албанците во Тетово: Останав дефект со возилото, од 10 возила што застанаа за помош, 9 беа Албанци.

Никола Петровиќ, Србин од Ниш, при посеттата на Македонија му се дупнало гума на неговото возило…