Уште една земја ќе работи 4 дена во неделата.

Шестмесечната програма ќе им овозможи на компаниите да работат 32 часа неделно, а притоа надоместоците и…

Румен Радев: Нека ни е честит денешниот празник-На 24 мај сите сме Бугари.

На 24 мај сите сме Бугари. Вака ја започнал честитката претседателот Румен Радев до бугарскиот народ…

Eрдоган се налути: Грчкиот премиер Мицотакис повеќе не постои за мене !!!

Реџеп Таип Ердоган е роден на 26 февруари 1954 во Истанбул — турски политичар кој е…